Toegang tot al onze analyses en koopstips? Word abonnee
AEX
AMX
BEL20
NAS100
US30
Bekijk realtime koersen

Medical BioTech

Medical BioTech
18 jan 2001 om 19:26

Robeco introduceert op 20 januari 2001 een nieuw fonds: het RG ZelfSelect Medical BioTech Fund. Dit heeft Robeco donderdag bekendgemaakt. Het fonds belegt in bedrijven die zich bezighouden met medische biotechnologie, gericht op het vinden van medische oplossingen. Dit is het vijftiende ZelfSelect Sectorfonds van Robeco. De ZelfSelect Sectorfondsen hebben in totaal een beheerd vermogen van EUR 1 miljard.

Het RG ZelfSelect Medical BioTech Fund verwacht een hoger rendement dan gemiddeld. Het fonds is bij uitstek geschikt voor beleggers met ondernemingszin en belangstelling voor innovatieve ontwikkelingen. Op korte termijn zijn flinke koersschommelingen mogelijk. Daarmee is het risicoprofiel van het fonds hoog, aldus Robeco.

De introductieperiode is van 20 januari tot 9 februari 2001, 17.00 uur. Deelname is mogelijk via Robeco Advies, de Rabobank en andere intermediairs. De uitgifteprijs is EUR 25 per aandeel. Dit fonds kent naast een vaste beheersvergoeding een vergoeding die gerelateerd is aan het rendement van het fonds. Het RG ZelfSelect Medical BioTech Fund wordt naar verwachting op 13 februari 2001 genoteerd aan Euronext Amsterdam, zo meldt Robeco.

Wil je direct op de hoogte zijn van het laatste beursnieuws?

Schrijf je nu in voor onze gratis nieuwsbrief en mis niks!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.