Toegang tot al onze analyses en koopstips? Word abonnee
AEX
AMX
BEL20
NAS100
US30
Bekijk realtime koersen

Commerzbank

Commerzbank
26 jan 2002 om 16:52

Commerzbank heeft door verhandeling op basis van As, If and When issued 28 nieuwe warrants uitgegeven op Euronext Amsterdam. De listingagent is Dexia Securities.

Het betreft singlestock callwarrants op ABN Amro, Aegon, Ahold, Akzo Nobel, ASML, DSM, Hagemeyer, Heineken, ING Groep, KPN, KPNQwest, Océ, Ordina, Koninklijke Olie, Unilever, Vendex KBB, VNU, Wolters Kluwer, Nokia, Dell Computer, Motorola en AOL Time Warner en index call en put warrants op de Dow Jones Industrial Average Index SM en Nasdaq-100 Index.

De warrants op de Europese aandelen en certificaten van aandelen hebben een looptijd tot en met 6 juni 2003. De warrants op de niet-Europese aandelen en de index warrants hebben een looptijd tot en met 20 juni 2003.

Dit geldt niet voor de index call warrants op de Dow Jones Industrial Average Index SM (uitoefenprijs 10000) en de index call warrants op Nasdaq-100® Index (uitoefenprijs 1600), deze warrants hebben een looptijd tot respectievelijk 21 juni 2002 en 20 september 2002.

Toelating tot de notering aan de Officiële Markt van de effectenbeurs van Euronext Amsterdam N.V. wordt aangevraagd. De warrants zijn van het Amerikaanse type en zijn per stuk verkrijgbaar en verhandelbaar. De toelating zal, onvoorziene omstandigheden voorbehouden, geschieden op maandag 4 februari 2002. De storting dient naar verwachting te geschieden op donderdag 7 februari 2002, drie beursdagen na eerste notering.

Wil je direct op de hoogte zijn van het laatste beursnieuws?

Schrijf je nu in voor onze gratis nieuwsbrief en mis niks!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.