Toegang tot al onze analyses en koopstips? Word abonnee
AEX
AMX
BEL20
NAS100
US30
Bekijk realtime koersen

Binckbank stelt CFO aan

Binckbank stelt CFO aan
10 jan 2008 om 13:33

BinckBank maakte vandaag bekend voornemens te zijn Evert Kooistra (39) tijdens de komende algemene vergadering van aandeelhouders voor te dragen ter benoeming als CFO. Kooistra wordt verantwoordelijk voor Finance, Risicomanagement en HRM.

Voorheen vielen de taken van de heer Kooistra onder de directe verantwoordelijkheid van bestuursvoorzitter Thierry Schaap. Binckbank geeft aan dat in het kader van de voortgaande  groei van de onderneming alsmede de recente acquisitie van Alex, is besloten tot het aantrekken van een CFO. De heer Kooistra heeft ruime ervaring op het gebied van operationeel en strategisch financieel management en internationale ervaring op gereguleerde markten.

De heer Kooistra heeft inmiddels de benodigde instemming voor zijn benoeming ontvangen van De Nederlandsche Bank. Tijdens de komende algemene vergadering van aandeelhouders op 6 mei aanstaande, zal de benoeming van de heer Kooistra tot statutair bestuurder voor een periode van vier jaar ter besluitvorming worden voorgelegd aan de aandeelhouders.

Bron: koersalarm.nl

Wil je direct op de hoogte zijn van het laatste beursnieuws?

Schrijf je nu in voor onze gratis nieuwsbrief en mis niks!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.