Toegang tot al onze analyses en koopstips? Word abonnee
AEX
AMX
BEL20
NAS100
US30
Bekijk realtime koersen

Oranjewoud neemt Amerikaanse Delta over

Oranjewoud neemt Amerikaanse Delta over
11 jan 2008 om 08:35

Ornajewoud heeft zaken gedaan in de Verenigde Staten. Het ingenieursbureau nam tegen een onbekend bedrag Delta over, een adviesbureau dat zich richt op milieu, veiligheid en duurzaamheid.

Beide bedrijven maken deel uit van de Inogen Alliance, een wereldwijd netwerk van adviesbureaus die zich richten op milieu, gezondheid, veiligheid en duurzaamheid. Het doel van de Inogen Alliance is om internationale organisaties te kunnen voorzien van consistente, hoogwaardige en efficiënte oplossingen op het gebied van milieu, gezondheid, veiligheid en duurzaamheid. Als partners in de Inogen Alliance, wisselden Delta en Oranjewoud al middelen en technologieën uit om gezamenlijke klanten van dienst te zijn.

Over Delta

Delta is opgericht in 1986 en heeft voornamelijk klanten in de olie- en petrochemische industrie, als leverancier van oplossingen op het gebied van milieu, veiligheid en duurzaamheid. De onderneming heeft ruim zevenhonderd medewerkers en meer dan 45 vestigingen in de Verenigde Staten.

Reactie Oranjewoud

“De grote geografische spreiding van Delta in de Verenigde Staten geeft Oranjewoud een stevige positie op de Amerikaanse markt zonder dat beide organisaties elkaar overlappen”, aldus Gerard Sanderink, directeur en grootaandeelhouder van Oranjewoud.

Bron: koersalarm.nl

Wil je direct op de hoogte zijn van het laatste beursnieuws?

Schrijf je nu in voor onze gratis nieuwsbrief en mis niks!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.