Toegang tot al onze analyses en koopstips? Word abonnee
AEX
AMX
BEL20
NAS100
US30
Bekijk realtime koersen

Nederlandse onderneming naar Londense beurs

Nederlandse onderneming naar Londense beurs
17 jan 2008 om 16:35

Het Nederlandse GET holding is van plan om een notering aan de Londense AIM aan te vragen, de Engelse tegenhanger van de Alternext. Volgens GET was deze laatste geen optie voor een beursgang omdat weinig Nederlandse beleggers enthousiast zijn over deze index van Euronext. In Frankrijk overigens is deze zelfde index wel succesvol en kent meer dan 70  noteringen.

 

E-portal

GET is en e-portal voor handel is versproducten. Om de website verder te laten groeien is vers kapitaal nodig. Overigens is GET niet louter een website. Men kan wereldwijd zien wat versproducten doen. Daarbij wordt direct relevant nieuws getoond. Bovendien kunnen partijen direct transacties uitvoeren. Hiervoor heeft GET een eigen clearingorganisatie. GET wil zo veel mogelijk partijen aansluiten en heeft hiervoor kapitaal nodig. Op dit moment heeft de website 80 mensen in dienst.

 

Verdienmodel

Inkomsten realiseert de website op twee manieren. Allereerst moeten partijen die willen handelen via het systeem lid zijn. Dit lidmaatschap kost geld. Daarnaast is het mogelijk om op de website te adverteren.

 

Termijn

De organisatie gaat zelf uit van een beursgang tegen het einde van het tweede of het begin van het derde kwartaal van dit jaar.

 

Bron: koersalarm.nl 

Wil je direct op de hoogte zijn van het laatste beursnieuws?

Schrijf je nu in voor onze gratis nieuwsbrief en mis niks!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.