Toegang tot al onze analyses en koopstips? Word abonnee
AEX
AMX
BEL20
NAS100
US30
Bekijk realtime koersen

BAM aan de slag in Midden Oosten

BAM aan de slag in Midden Oosten
22 jan 2008 om 14:19

Interbeton bv (de werkmaatschappij van Koninklijke BAM Groep nv, die buiten Europa opereert) heeft een opdracht verworven voor de bouw van een gecombineerd hotelproject op Yas Island in Abu Dhabi, Verenigde Arabische Emiraten. Het project, ter waarde van 110 miljoen euro, wordt gerealiseerd in opdracht van ALDAR Properties, een toonaangevende vastgoedontwikkelaar in Abu Dhabi. Gisteren werd al bekend dat Interbeton ook in Australie aan de slag gaat.

 

Project 

Het project voorziet in de realisering van het viersterren Crowne Plaza Hotel (430 kamers) en het driesterren Staybridge Serviced Apartement Hotel (165 kamers) op een gemeenschappelijke onderbouw. Interbeton Abu Dhabi, de lokale dochteronderneming van Interbeton, zal het project in 21 maanden uitvoeren.

 

Yas Island 

Yas Island is één van de omvangrijkste ontwikkelingsprojecten van ALDAR. Het eiland in de kustzone van Abu Dhabi biedt op een oppervlakte van 2.500 hectare ruimte aan een racecircuit voor de Formule 1 Grand Prix, diverse themaparken, golfresorts, jachthavens, luxe hotels en appartementencomplexen.

 

Bron: koersalarm.nl 

Wil je direct op de hoogte zijn van het laatste beursnieuws?

Schrijf je nu in voor onze gratis nieuwsbrief en mis niks!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.