Toegang tot al onze analyses en koopstips? Word abonnee
AEX
AMX
BEL20
NAS100
US30
Bekijk realtime koersen

Antonov dwingt betere voorwaarden af

Antonov dwingt betere voorwaarden  af
31 jan 2008 om 09:31

Antonov, de inmiddels 17 jaar oude producent van versnellingsbakken, heeft een klein succesje geboekt in Duitsland. Antonov kondigt met genoegen aan dat de onderneming vooruitgang in Duitsland boekt middels haar distributeur GreenTech International AG (GTI AG, een dochteronderneming van Emporio Sarl). Volgend op de succesvolle afronding van de ontwikkeling van de Antonov twee versnellingen Supercharger in het tweede kwartaal van 2007, liepen de betalingen die onder de distributieovereenkomst verschuldigd waren vertraging op. De betalingen worden nu voldaan en Antonov heeft in het kader van deze vertraagde betalingen betere voorwaarden kunnen bedingen.

 

Royalties

Onder de gewijzigde voorwaarden van de overeengekomen 50/50 royalty splitsing per product onder licentie, zal de vergoeding aan Antonov minimaal 21 euro per product bedragen. Tevens is Antonov door GTI AG ingelicht over de vorderingen die de twee versnellingen supercharger activiteiten in Duitsland maken en het feit dat er een project is gestart met een Lamborghini Murcielago in samenwerking met Reiter Engineering.

 

Nieuwe aandelen

Antonov heeft tot slot op een bestuursvergadering van 30 januari 2008 725.581 gewone aandelen van elk 20 pence toegekend tegen een uitoefenprijs van euro 0,43 per aandeel. Dit is conform de voorwaarden van de faciliteit van 17 januari 2008.

 

Toelichting 

John Moore, CEO van Antonov: “Na een trage start volgen de vorderingen elkaar in snel tempo op. Ontvangst van de eerste betalingen en het nieuws over het project met de Lamborghini brengt ons weer een stap verder en bevestigt ons vertrouwen in de samenwerking met Emporio en GTI”.

 

Bron: koersalarm.nl 

 

Wil je direct op de hoogte zijn van het laatste beursnieuws?

Schrijf je nu in voor onze gratis nieuwsbrief en mis niks!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.