Toegang tot al onze analyses en koopstips? Word abonnee
AEX
AMX
BEL20
NAS100
US30
Bekijk realtime koersen

ERIKS tekent koopovereenkomst Wielens

ERIKS tekent koopovereenkomst Wielens
31 jan 2008 om 14:22

ERIKS maakte vandaag bekend het boekenonderzoek te hebben afgerond en de koopovereenkomst te hebben getekend voor de overname van Wielens Beheer te Groningen. De resultaten van Wielens worden met ingang van 1 februari 2008 in de geconsolideerde cijfers van de ERIKS groep opgenomen. Naar verwachting zal Wielens per direct aan het resultaat van de ERIKS bijdragen.

De activiteiten van Wielens bestaan uit de marketing, verkoop en veredeling van een breed assortiment van hoogwaardige machinegebonden onderdelen en diensten met een specialisatie in elektromechanische aandrijftechniek. Wielens levert voornamelijk aan de industriële onderhoudsmarkt (MRO) en realiseerde in 2007 met circa 70 medewerkers een omzet van 22 miljoen euro.

Het hoofdkantoor van Wielens bevindt zich in Groningen, waar ook het centrale magazijn en de werkplaats zijn gevestigd. Van hieruit realiseerde Wielens het afgelopen decennium een expansie naar 9 lokale vestigingen in met name het noordoostelijke deel van Nederland.
De overname past in het beleid van ERIKS om voor elke kernactiviteit een top-3 positie na te streven in de landen waar ERIKS aanwezig is en de lokale aanwezigheid verder uit te breiden.
Met deze overname

Bron: koersalarm.nl

Wil je direct op de hoogte zijn van het laatste beursnieuws?

Schrijf je nu in voor onze gratis nieuwsbrief en mis niks!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.