Toegang tot al onze analyses en koopstips? Word abonnee
AEX
AMX
BEL20
NAS100
US30
Bekijk realtime koersen

Imtech heeft goed jaar gehad

Imtech heeft goed jaar gehad
7 jan 2008 om 08:25

Imtech heeft het jaar 2007 uitstekend afgesloten. De EBITA over 2007 zal sterk toenemen ten opzichte van de EBITA over het jaar 2006. Dit meldde René van der Bruggen, Voorzitter Raad van Bestuur, in zijn nieuwjaarstoespraak voor medewerkers. Van der Bruggen sprak over een 'topjaar voor Imtech met hoge autonome groei, aanzienlijke versterking van de Europese positie door goede overnames en sterke groei (circa 27 procent) van de orderportefeuille met een winstpotentie van goede kwaliteit.'

 

Bovendien heeft Imtech heldere strategische keuzes gemaakt voor de toekomst, die op basis van het nieuwe strategisch plan zullen leiden tot een sterke Europese positie met een niveau aan opbrengsten van ongeveer 5 miljard euro in 2012. Mede op basis hiervan, alsmede de gunstige ontwikkeling in de voor Imtech relevante markten in Europa, heeft Van der Bruggen 'veel vertrouwen' in het jaar 2008.
Imtech bevestigt hiermee de in februari 2007 (publicatie jaarcijfers 2006) gegeven en in augustus 2007 (publicatie halfjaarcijfers 2007) herhaalde vooruitzichten van verdere groei van de EBITA in het jaar 2007 door een gezonde combinatie van autonome groei en overnames.

 

Bron: koersalarm.nl 

Wil je direct op de hoogte zijn van het laatste beursnieuws?

Schrijf je nu in voor onze gratis nieuwsbrief en mis niks!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.