Toegang tot al onze analyses en koopstips? Word abonnee
AEX
AMX
BEL20
NAS100
US30
Bekijk realtime koersen

Ctac sleept contract woningcorporatie Ymere binnen

Ctac sleept contract woningcorporatie Ymere binnen
20 jan 2009 om 08:49

Ctac gaat Woningcorporatie Ymere voorzien van een nieuw centraal ERP-platform voor de ondersteuning van de primaire processen voor het beheer van huurwoningen. Het systeem SAP ERP ondersteunt alle primaire bedrijfsprocessen voor het beheer van huurwoningen. “De keuze van Ymere betekent voor deze relatief jonge tak van Ctac een definitieve doorbraak”, zo meldt de ICT-dienstverlener.

Woningcorporatie Ymere is actief in de noordelijke Randstad, waar het 82.500 woningen, winkels en bedrijfsruimten beheert. Met het nieuwe systeem kan Ymere de service aan huurders verder verbeteren door een betere informatievoorziening en meer analysemogelijkheden.

Reactie CEO Ctac

“We zijn erg enthousiast dat Ymere nu ook SAP kiest voor de ondersteuning van kernprocessen”, zegt Bart Hogendoorn, CEO van Ctac. “Dit betekent dat een groeiend aantal woningen met behulp van deze hoogwaardige technologie wordt beheerd. SAP is relatief nieuw op deze markt in Nederland, maar koerst met de keuze van Ymere af op tien procent marktaandeel, gemeten naar het aantal verhuurbare eenheden (VHE’s) in de corporatiesector.”

Wil je direct op de hoogte zijn van het laatste beursnieuws?

Schrijf je nu in voor onze gratis nieuwsbrief en mis niks!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.