Toegang tot al onze analyses en koopstips? Word abonnee
AEX
AMX
BEL20
NAS100
US30
Bekijk realtime koersen

Roland van der Hoek nieuwe voorzitter DPA

Roland van der Hoek nieuwe voorzitter DPA
9 jan 2009 om 07:50

Op voordracht van de Raad van Commissarissen hebben de aandeelhouders tijdens de gisteren gehouden Buitengewone Algemene Vergadering van Aandeelhouders van DPA ingestemd met de benoeming van de heer Roland van der Hoek tot statutair bestuurder, in de rol van voorzitter van de raad van bestuur. Hij volgt hiermee Michel van Hemele op die de functie sinds 1 mei 2008 ad interim heeft ingevuld na het vertrek van de Peter Smit. Gelijktijdig met het aantreden van de heer Van der Hoek als bestuurder is de heer Van Hemele afgetreden.

Ter opvolging van vertrekkend commissaris Arend de Roever is de heer Van Hemele door de Algemene Vergadering van Aandeelhouders aangesteld als commissaris. De heer van Hemele zal de functie van Voorzitter van de Raad van Commissarissen op zich gaan nemen.

Naamswijziging

Tijdens de Buitengewone Algemene Vergadering van Aandeelhouders is besloten de naam van DPA Flex Group N.V. te wijzigen in DPA N.V. De naamswijziging past in het kader van de nieuwe strategie die halverwege 2008 is geformuleerd. Alle besluiten zijn door de Algemene Vergadering van Aandeelhouders unaniem genomen.

Wil je direct op de hoogte zijn van het laatste beursnieuws?

Schrijf je nu in voor onze gratis nieuwsbrief en mis niks!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.