Toegang tot al onze analyses en koopstips? Word abonnee
AEX
AMX
BEL20
NAS100
US30
Bekijk realtime koersen

Mediq neemt Medisource over

Mediq neemt Medisource over
4 jan 2010 om 14:56

Mediq neemt per vandaag Medisource over, een detacheerder van voornamelijk verpleegkundig personeel. "Steeds meer levert Mediq geneesmiddelen en medische middelen direct aan huis, vaak samen met advies en instructie van een verpleegkundige hulp. De acquisitie van Medisource past in de strategie van Mediq om dienstverlening bij mensen thuis uit te breiden", aldus de onderneming.

 

Medisource

Medisource heeft circa 150 medewerkers, waaronder verpleegkundigen, artsen, praktijkondersteuners en doktersassistenten. Mediq Direct maakt al gebruik van de diensten van Medisource. Het hoofdkantoor blijft gevestigd in Rijswijk. De omzet van Medisource bedroeg in 2009 ongeveer 5 miljoen euro.

 

Toelichting

Met de overname van Medisource kunnen alle business units van Mediq verpleegkundigen direct inzetten wanneer dit nodig is. Marcel van den Broek, Groepsdirecteur Mediq Direct & Institutioneel: ”Met de overname van Medisource zet Mediq een belangrijke stap in het streven totaaltherapieën thuis aan te bieden. Kijkend naar de persoonlijke omstandigheden en wensen van onze klanten kunnen wij op deze manier mensen thuis nog beter begeleiden.”

 

Door: Robert du Bois, ABM Financial News.
[email protected] of +31(0)50-711 39 93.

Wil je direct op de hoogte zijn van het laatste beursnieuws?

Schrijf je nu in voor onze gratis nieuwsbrief en mis niks!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.