Toegang tot al onze analyses en koopstips? Word abonnee
AEX
AMX
BEL20
NAS100
US30
Bekijk realtime koersen

Nieuwe orders Duitse autofabrikanten voor Imtech

Nieuwe orders Duitse autofabrikanten voor Imtech
4 jan 2011 om 07:43

Imtech heeft bekend gemaakt van vier Duitse autofabrikanten nieuwe opdrachten te hebben gekregen. Het gaat om Audi, Volkswagen, MAN en Opel. De totale waarde van de opdrachten bedraagt 120 miljoen euro. Imtech wordt naar eigen zeggen in toenemende mate gevraagd door auto- en vrachtwagenfabrikanten als technologiepartner om de productie te verduurzamen.

 

Toelichting René van der Bruggen, CEO Imtech

"De automobielindustrie is een belangrijke motor voor de Duitse economie. Imtech bezit hier een sterke positie als technologiepartner en is onder meer actief met de inrichting van technische infrastructuur, het verduurzamen van productieprocessen, geavanceerde testtechnologie waarmee nieuwe en zuinige automodellen met een lage CO2-uitstoot worden ontwikkeld en realisatie van hightech testfaciliteiten. De nadruk ligt op innovatieve totaaloplossingen. De nieuwe orders bewijzen onze sterke positie."

 

Eerdere opdrachten

Eind mei 2010 maakte Imtech al bekend dat het voor 31 miljoen euro orders had verworven voor duurzame technologie voor Porsche, Audi en Daimler in Duitsland en Hongarije.

 

Door: Max Steenwijk, ABM Financial News.
[email protected]
Amsterdam: +31(0)20-845 40 59
Groningen: +31(0)50-711 39 93

Wil je direct op de hoogte zijn van het laatste beursnieuws?

Schrijf je nu in voor onze gratis nieuwsbrief en mis niks!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.