Toegang tot al onze analyses en koopstips? Word abonnee
AEX
AMX
BEL20
NAS100
US30
Bekijk realtime koersen

Groei Michael Page gedrukt

Groei Michael Page gedrukt
11 jan 2012 om 12:09

De aanhoudende onzekerheid in met name Europa heeft zijn weerslag op de prestaties van Michael Page. Ondanks dat klanten voorzichtiger werden, wist de headhunter in 2011 groei te realiseren, maar het tempo van de groei zakte terug. In het vierde kwartaal zag de headhunter de brutowinst uitkomen op 136 miljoen Britse pond, een stijging van ruim 13 procent in vergelijking tot het vierde kwartaal van 2010.

 

Op jaarbasis steeg de brutowinst met ruim 111 miljoen Britse pond tot 554 miljoen pond. Voor belastingen levert dit naar verwachting een winst op van 85 miljoen pond, tegen 72 miljoen pond vorig jaar.

 

In 2012 denkt Michael Page zijn geografische expansie door te zetten. De headhunter ziet goede kansen in met name Latijns-Amerika en Azië en wil het verder actief worden in Colombia, Marokko en Taiwan. Ook uitbreiding in regio’s waar Michael Page al actief is, staat op de planning.

 

Door: ABM Financial News.
[email protected]
Hoofdredactie: +31(0)20-737 17 42
Redactie: +31(0)20-262 29 78

 

© Copyright ABM Online Solutions B.V.. All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. ABM Online Solutions B.V. and the provider of this website/application do not warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or delays in the content, or for any actions taken in reliance thereon.

Wil je direct op de hoogte zijn van het laatste beursnieuws?

Schrijf je nu in voor onze gratis nieuwsbrief en mis niks!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.