Toegang tot al onze analyses en koopstips? Word abonnee
AEX
AMX
BEL20
NAS100
US30
Bekijk realtime koersen

TMG verwerft meerderheidsbelang in GroupDeal

TMG verwerft meerderheidsbelang in GroupDeal
12 jan 2012 om 08:34

Telegraaf Media Groep (TMG) heeft het belang in GroupDeal vergroot van 40 naar 60 procent, zo meldt het bedrijf in een persbericht. Het management van GroupDeal blijft aan en heeft de overige 40 procent van de aandelen in bezit. Als gevolg van de vergroting van het belang worden de resultaten van GroupDeal verwerkt in de geconsolideerde resultaten van TMG.

 

Recent kondigde TMG een nieuwe strategische richting aan. De belangrijkste componenten daarvan waren focus, bundeling van krachten, en investering in (digitale) groei. TMG wil in de periode 2012-2016 transformeren tot een crossmediaal bedrijf door de online groei te versnellen. De realisatie van het meerderheidsaandeel in GroupDeal past volgens TMG dan ook binnen de groeidoelstelling op online gebied.

 

Door: ABM Financial News.
[email protected]
Hoofdredactie: +31(0)20-737 17 42
Redactie: +31(0)20-262 29 78

 

© Copyright ABM Online Solutions B.V.. All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. ABM Online Solutions B.V. and the provider of this website/application do not warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or delays in the content, or for any actions taken in reliance thereon.

Wil je direct op de hoogte zijn van het laatste beursnieuws?

Schrijf je nu in voor onze gratis nieuwsbrief en mis niks!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.