Toegang tot al onze analyses en koopstips? Word abonnee
AEX
AMX
BEL20
NAS100
US30
Bekijk realtime koersen

Beursblik: Theodoor Gilissen Bankiers neemt advies KPN onder herziening

Beursblik: Theodoor Gilissen Bankiers neemt advies KPN onder herziening
24 jan 2012 om 10:45

Theodoor Gilissen Bankiers neemt het Buy advies voor KPN onder herziening vanwege de tegenvallende kwartaalrapportage, waarbij met name de outlook een teleurstelling was. “De grootste teleurstelling is dat de verwachting van KPN voor het EBITDA op EUR 4,7 à 4,9 miljard euro uitkomt. Dat is een daling van tussen de 8,5 en 4.5 procent. De markt was uitgegaan van een stabilisatie op EUR 5,1 mrd,” benadrukt analist Jos Versteeg in een note. De analist wijst daarbij op het stopzetten van het aandeleninkoopprogramma en de onzekerheid over het dividend voor 2013.

 

Op het Damrak heeft KPN een deel van de verliezen weggewerkt. Het aandeel zakt 5,1 procent bij een verlies van 0,8 procent voor de AEX. 

 

Door: ABM Financial News.
[email protected]
Hoofdredactie: +31(0)20-737 17 42
Redactie: +31(0)20-262 29 78

 

© Copyright ABM Online Solutions B.V.. All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. ABM Online Solutions B.V. and the provider of this website/application do not warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or delays in the content, or for any actions taken in reliance thereon.

Wil je direct op de hoogte zijn van het laatste beursnieuws?

Schrijf je nu in voor onze gratis nieuwsbrief en mis niks!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.