Toegang tot al onze analyses en koopstips? Word abonnee
AEX
AMX
BEL20
NAS100
US30
Bekijk realtime koersen

Meer omzet en uren in uitzendsector

Meer omzet en uren in uitzendsector
24 jan 2012 om 10:05

In de laatste weken van 2011 zijn zowel de omzet als het aantal uren in de uitzendsector gestegen. Dit blijkt dinsdag uit cijfers van de ABU. In de periode week 49-52 steeg het aantal uitzenduren met 4 procent en nam de uitzendomzet met 6 procent toe op jaarbasis.

Voor de medische sector gold dat het aantal uren daalde met 7 procent en ook de omzet nam af met 6 procent. De uren in de administratieve sector is gestegen met 4 procent ten opzichte van dezelfde periode vorig jaar, de omzet nam toe met 7 procent. De uren in de industriële sector vertoonden een groei van 3 procent ten opzichte van dezelfde periode vorig jaar, de omzet nam toe met 4 procent. Het aantal uren in de technische sector is gestegen met 14 procent ten opzichte van dezelfde periode vorig jaar en de omzet nam toe met 15 procent.

Voor heel 2011 steeg het aantal uitzenduren met 5 procent en nam de omzet met 6 procent toe. Alleen de medische sector deed het slechter dan in 2010, waar de administratieve, industriële en technische sector zowel een toename in uren als in omzet liet zien.

 

Door: ABM Financial News.
[email protected]
Hoofdredactie: +31(0)20-737 17 42
Redactie: +31(0)20-262 29 78

 

© Copyright ABM Online Solutions B.V.. All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. ABM Online Solutions B.V. and the provider of this website/application do not warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or delays in the content, or for any actions taken in reliance thereon.

Wil je direct op de hoogte zijn van het laatste beursnieuws?

Schrijf je nu in voor onze gratis nieuwsbrief en mis niks!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.