Toegang tot al onze analyses en koopstips? Word abonnee
AEX
AMX
BEL20
NAS100
US30
Bekijk realtime koersen

TA: BinckBank technisch niet overtuigend

TA: BinckBank technisch niet overtuigend
9 jan 2012 om 11:37

BinckBank is maandag opgenomen op de top picks list van ING Research. Van de 8 top picks heeft de onlinebroker volgens ING het grootste koerspotentieel, maar liefst 56 procent. Het koersdoel voor het fonds staat bij ING op 12,70 euro. De analisten van ING zijn van mening dat BinckBank zijn omzet ziet groeien ondanks de moeilijke marktomstandigheden. Buitenlandse expansie zorgt voor nieuwe rekeninghouders terwijl BinckBank de kosten onder controle houdt. De verwachting is dat BinckBank in de vorm van aandeleninkoop en dividend dit jaar 11 procent aan de aandeelhouders teruggeeft, aldus ING Research.

Technisch is het plaatje van BinckBank echter nog niet overtuigend. Zoals meer fondsen heeft BinckBank in de tweede helft van 2011 een dubbele bodem neergezet. Het aandeel is er echter niet in geslaagd om een patroon van hogere toppen neer te zetten.

De koers is recentelijk door zijn 20 daags voortschrijdend gemiddelde gezakt en de RSI draait negatief. Zolang BinckBank zijn top van 8,96 euro in oktober niet doorbreekt lijkt een neerwaarts scenario waarschijnlijker.

 

Grafiek bijgewerkt per 11-1-12

Door: ABM Financial News.
[email protected]
Hoofdredactie: +31(0)20-737 17 42
Redactie: +31(0)20-262 29 78

 

© Copyright ABM Online Solutions B.V.. All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. ABM Online Solutions B.V. and the provider of this website/application do not warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or delays in the content, or for any actions taken in reliance thereon.

Wil je direct op de hoogte zijn van het laatste beursnieuws?

Schrijf je nu in voor onze gratis nieuwsbrief en mis niks!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.