Toegang tot al onze analyses en koopstips? Word abonnee
AEX
AMX
BEL20
NAS100
US30
Bekijk realtime koersen

Antonov werkt aan nieuw Duits fonds

Antonov werkt aan nieuw Duits fonds
11 okt 2012 om 18:39

Antonov wil zijn TX6-project herstarten in een in Duitsland genoteerd fonds. Dit meldt het bedrijf in een trading update over de vordering van de reorganisatie.

 

Nog altijd ondervindt Antonov grote moeilijkheden in het voldoen aan de verplichtingen. Het vertrouwen in de nieuwe versnellingsbak TX6 blijft echter groot.

 

Antonov laat weten dat de kosten kunnen worden teruggebracht met ten minste 70 procent ten opzichte van het huidige niveau, vooral door te bezuinigen op personeel.

 

Echter hebben beslissingen in het verleden gezorgd voor een aantal “substantiële” financiële risico’s. Daarom wil Antonov verder gaan in een nieuw fonds.

 

Bestaande aandeelhouders zouden volgens Antonov de mogelijkheid moeten krijgen om hun aandelen om te ruilen in stukken in de nieuwe Duitse onderneming zonder bij te hoeven betalen.

 

Door de verkoop van bezittingen hoopt Antonov crediteuren voldoende te kunnen betalen om zo een faillissement af te wenden.

 

Indien de nieuwe plannen worden doorgezet dan is hiermee een investering van circa 4 miljoen euro gemoeid, aldus Antonov.

 

Antonov is momenteel aan het onderhandelen in India in de hoop nieuwe partners te vinden. Verder wil Antonov graag een "teken van leven" zien van de bestaande Chinese partners.

 

Door: ABM Financial News.
[email protected]
Hoofdredactie: +31(0)20-737 17 42
Redactie: +31(0)20-262 29 78

 

© Copyright ABM Online Solutions B.V.. All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. ABM Online Solutions B.V. and the provider of this website/application do not warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or delays in the content, or for any actions taken in reliance thereon.

Wil je direct op de hoogte zijn van het laatste beursnieuws?

Schrijf je nu in voor onze gratis nieuwsbrief en mis niks!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.