BOKA OK!

Sifratelli - 15 maart 2012, 08:56

Boskalis naar oude toppen van medio januari op 31 euro.

Na de koersdreun van 9 procent voor Boskalis op 9 februari jl. als gevolg van het missen van het Wheatstone baggerproject zijn de vanmorgen gerapporteerde jaarcijfers niet onverdienstelijk te noemen en beter dan de analisten hadden verwacht.

 

Technisch heeft het aandeel de laatste weken wel wat te verduren gehad waarbij de steun op circa 27,70 euro diverse keren werd getest. Gisteren lag het aandeel in een goedgemutste beurs er belabberd bij met een verlies van 1,55 procent wat mijns inziens veroorzaakt werd door de professie die vooruitlopend op de publicatie van de jaarcijfers haar boeken aan het schonen was.

 

De minder laag uitgevallen winstdaling van 18 procent tegen een verwachte daling van 22 procent door analisten en geen verdere negatieve ontwikkelingen zal de rust in het fonds doen terugkeren. Ik verwacht daarom dat het aandeel spoedig de oude toppen die medio januari neergezet zijn (31,25) zal gaan opzoeken en met steun van een goed marktsentiment zal slechten.

Nieuws

Machines Besi simpelweg gewild

Vooruitzichten voor Duivense toeleverancier goed.

21 minuten geleden - Lees verder

Caterpillar verhoogt outlook na sterk kwartaal

Onderneming overtreft verwachtingen ruimschoots in eerste kwartaal.

22 minuten geleden - Lees verder

3M verhoogt outlook 2017

Maker Post-it zag omzet oplopen.

32 minuten geleden - Lees verder

AkzoNobel legt verzoek Elliott naast zich neer

Onderneming blijft achter voorzitter Burgmans staan.

40 minuten geleden - Lees verder

Coca-Cola boekt lager resultaat

Ook omzet gedaald.

58 minuten geleden - Lees verder
Meer nieuws »

Gerelateerde fondsen

Naam Laatste Rend. Verschil Slot
BOSKALIS... toevoegen aan uw watchlist 33,77 0,21% 0,07 33,70