Toegang tot al onze analyses en koopstips? Word abonnee
AEX
AMX
BEL20
NAS100
US30
Bekijk realtime koersen

Update: Antonov koopt intellectueel eigendom TX-6

Update:  Antonov koopt intellectueel eigendom TX-6
29 jun 2012 om 07:46

Antonov Plc heeft het intellectueel eigendom van de TX-6 verworven van AAT Ltd. Ook meldt de onderneming de meeste andere assets van AAT te verwerven, nadat werd besloten dat het dochterbedrijf vrijwillig geliquideerd wordt.

Verder zal Marius Ritskes aantreden als interim-voorzitter en CEO van Antonov Plc in een poging de onderneming te redden door het te voorzien van een kapitaalinjectie. Dit betekent dat Jos Haag aftreedt als CEO. Ritskes kan rekenen op de steun van board of directors.

Voormalig CEO Jos Haag liet eerder al aan ABM Financial News weten dat AAT, dat staat voor Antonov Automotive Technology, moet worden gezien als de werkmaatschappij van Antonov Plc waaronder alle activiteiten vallen.

Als onderdeel van de koop meldt Antonov de verwerving van het intellectueel eigendom af te schrijven op de lening die het had uitstaan op het dochterbedrijf.

Als een verrassing komt de liquidatie, wat betekent dat de activiteiten worden beeindigd en de bezittingen worden verkocht, niet. Eind mei kondigde Antonov al een onderzoek naar de financiële situatie van AAT aan waarbij werd gekeken of de activiteiten konden worden voortgezet of dat het bedrijf geliquideerd moest worden.

 

Update: om extra informatie toe te voegen.

 

Door: ABM Financial News.
[email protected]
Hoofdredactie: +31(0)20-737 17 42
Redactie: +31(0)20-262 29 78

 

© Copyright ABM Online Solutions B.V.. All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. ABM Online Solutions B.V. and the provider of this website/application do not warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or delays in the content, or for any actions taken in reliance thereon.

Wil je direct op de hoogte zijn van het laatste beursnieuws?

Schrijf je nu in voor onze gratis nieuwsbrief en mis niks!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.