Toegang tot al onze analyses en koopstips? Word abonnee
AEX
AMX
BEL20
NAS100
US30
Bekijk realtime koersen

Update: Bestuursvoorzitter Wegener stapt op

Update: Bestuursvoorzitter Wegener stapt op
11 jan 2013 om 14:23

Bestuursvoorzitter Truls Velgaard van Wegener zal medio 2013 zijn functie neerleggen. Volgens Wegener staat Velgaards besluit los van overnamegesprekken die het mediabedrijf aan het voeren is.

 

“Toen wij in november 2010 met de heer Velgaard overeenkwamen dat hij voorzitter van de Raad van Bestuur van Wegener zou worden, was dit met het volle begrip dat wij zijn wens zouden respecteren om na een periode van twee tot drie jaren terug te keren naar Noorwegen,” aldus Steven van der Heijden, voorzitter van de raad van commissarissen van Mecom, de grootaandeelhouder van Wegener.

 

Voor sommige onderdelen voor Wegener is al interesse getoond, maar voor het gehele bedrijf is dit nog niet het geval. Voor een aantal divisies zijn biedingen gedaan die door Mecom worden bestudeerd, aldus het bedrijf in een trading update.

 

In de update liet Mecom ook weten dat de jaarresultaten conform verwachting zullen zijn. Voor 2013 houdt het mediabedrijf rekening met aanhoudende druk op de winstgevendheid als gevolg van onder meer de moeilijke advertentiemarkt.

 

Door: ABM Financial News.
[email protected]
Hoofdredactie: +31(0)20-737 17 42
Redactie: +31(0)20-262 29 78

 

© Copyright ABM Online Solutions B.V.. All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. ABM Online Solutions B.V. and the provider of this website/application do not warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or delays in the content, or for any actions taken in reliance thereon.

Wil je direct op de hoogte zijn van het laatste beursnieuws?

Schrijf je nu in voor onze gratis nieuwsbrief en mis niks!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.