Toegang tot al onze analyses en koopstips? Word abonnee
AEX
AMX
BEL20
NAS100
US30
Bekijk realtime koersen

Aandelentoppers voor 2013

Aandelentoppers voor 2013
2 jan 2013 om 16:23

Voor 2013 tip ik de volgende vier aandelen:

 

SBM Offshore SBM offshore: Het aandeel heeft het gedurende 2012 zwaar te verduren gehad. Het fonds was in de AEX de grootste ‘bleeder’. Na de mega afschrijving op het YME platform heeft het verschaffen van ‘duidelijkheid’ het beursfonds geen windeieren gelegd. Het aandeel is bezig met een inhaalslag en heeft een meer dan een gemiddelde koerspotentie. Het koersdoel is 16,00 EUR.

 

koersgrafiek ING INGA: Financiële waarden zullen dit jaar wederom de markt outperformen door betere balansverhoudingen en herstel van de wereldeconomie. Vertrouwen en transparantie zullen belangrijke triggers zijn voor de koers van ING. Koersdoel van 11,00 EUR.

 

 

 

grafiek tomtom TomTom: Een aanhoudende transformatie van hardware naar software bedrijf / multimedia zullen in beginsel koersopdrijvend zijn! Uiteindelijk is het een overname kandidaat met een koersdoel van 10,00 EUR.

 

 

 

koersgrafiek tntn express TNT Express: Almunia, de Europese commissaris voor mededinging zal uiteindelijk de overname van TNT door UPS goedkeuren. Een afwijzing zal een te groot precedent scheppen en andere overnames in Europa stil leggen. Dit zal Almunia niet op zijn geweten willen hebben. Koersdoel: 9,50 EUR met uitschieter als gevolg van agressieve short dekking!

 

 

 

 

 

Wil je direct op de hoogte zijn van het laatste beursnieuws?

Schrijf je nu in voor onze gratis nieuwsbrief en mis niks!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.