Aandelentoppers voor 2013

Sifratelli - 2 januari 2013, 16:23

SBM Offshore, ING, TomTom, TNT Express zijn aandelen voor in de portefeuille.

Voor 2013 tip ik de volgende vier aandelen:

 

SBM Offshore SBM offshore: Het aandeel heeft het gedurende 2012 zwaar te verduren gehad. Het fonds was in de AEX de grootste 'bleeder'. Na de mega afschrijving op het YME platform heeft het verschaffen van ‘duidelijkheid’ het beursfonds geen windeieren gelegd. Het aandeel is bezig met een inhaalslag en heeft een meer dan een gemiddelde koerspotentie. Het koersdoel is 16,00 EUR.

 

koersgrafiek ING INGA: Financiële waarden zullen dit jaar wederom de markt outperformen door betere balansverhoudingen en herstel van de wereldeconomie. Vertrouwen en transparantie zullen belangrijke triggers zijn voor de koers van ING. Koersdoel van 11,00 EUR.

 

 

 

grafiek tomtom TomTom: Een aanhoudende transformatie van hardware naar software bedrijf / multimedia zullen in beginsel koersopdrijvend zijn! Uiteindelijk is het een overname kandidaat met een koersdoel van 10,00 EUR.

 

 

 

koersgrafiek tntn express TNT Express: Almunia, de Europese commissaris voor mededinging zal uiteindelijk de overname van TNT door UPS goedkeuren. Een afwijzing zal een te groot precedent scheppen en andere overnames in Europa stil leggen. Dit zal Almunia niet op zijn geweten willen hebben. Koersdoel: 9,50 EUR met uitschieter als gevolg van agressieve short dekking!

 

 

 

 

 

Nieuws

Overnameprooi Philips krijgt goedkeuring FDA

Goedkeuring betreft Stellarex van Spectranetics.

19 minuten geleden - Lees verder

Geldhoeveelheid eurozone stijgt iets harder

Toename van 5,0 procent in juni.

22 minuten geleden - Lees verder

Deutsche Boerse roept twijfel op over winstdoel

Tweede kwartaal stelde teleur.

24 minuten geleden - Lees verder

Beursblik: robuuste kwartaalresultaten Shell

Winst overtreft verwachtingen ING ruimschoots.

30 minuten geleden - Lees verder

Beursblik: prestaties RELX stabiel en positief

Investec plaatst koersdoel onder herziening.

38 minuten geleden - Lees verder
Meer nieuws »

Gerelateerde fondsen

Naam Laatste Rend. Verschil Slot
ING GROEP toevoegen aan uw watchlist 15,83 0,32% 0,05 15,78
SBM OFFS... toevoegen aan uw watchlist 14,90 0,00% 0,00 14,90
TNT EXPRESS toevoegen aan uw watchlist 8,45 -9,53% -0,89 8,45
TOMTOM toevoegen aan uw watchlist 9,23 1,10% 0,10 9,13