Toegang tot al onze analyses en koopstips? Word abonnee
AEX
AMX
BEL20
NAS100
US30
Bekijk realtime koersen

AamigoO legt geschil met oud-aandeelhouders bij

AamigoO legt geschil met oud-aandeelhouders bij
21 jan 2013 om 11:12

AamigoO Group heeft het geschil met de oud-aandeelhouders verenigd in J-Merce Holding bijgelegd. Alle juridische procedures tussen de twee partijen zijn daardoor beëindigd. Dit meldt AamigoO vandaag.

 

Als onderdeel van het akkoord betaalt AamigoO 325.000 eigen aandelen aan J-Merce Holding, wat licht positief is voor het eigen vermogen van de uitzender. In ruil daarvoor zal J-Merce Holding zijn ervaring gebruiken voor het helpen van AamigoO met het realiseren van de groeidoelstelling. 

 

Volgens de financiële nieuwssite Follow The Money claimden oud-aandeelhouders in AamigoO Raj Singh en Patrick Flaton 2 miljoen euro van AamigoO omdat het tweetal niet volledig zou zijn betaald toen de uitzender met hulp van Value8 naar de beurs werd gebracht. Door middel van een executieverkoop van 20 procent van de aandelen van AamigoO-dochter Source Automation probeerde het tweetal alsnog aan het geld te komen, aldus FTM. 

 

Door: ABM Financial News.
[email protected]
Hoofdredactie: +31(0)20-737 17 42
Redactie: +31(0)20-262 29 78

 

© Copyright ABM Online Solutions B.V.. All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. ABM Online Solutions B.V. and the provider of this website/application do not warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or delays in the content, or for any actions taken in reliance thereon.

Wil je direct op de hoogte zijn van het laatste beursnieuws?

Schrijf je nu in voor onze gratis nieuwsbrief en mis niks!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.