Toegang tot al onze analyses en koopstips? Word abonnee
AEX
AMX
BEL20
NAS100
US30
Bekijk realtime koersen

Homburg Invest afwijzend over bod Catalyst

Homburg Invest afwijzend over bod Catalyst
23 jan 2013 om 07:27

Het bod dat Catalyst Capital Group heeft uitgebracht op de obligaties van het in faillissementsbescherming verkerende Homburg Invest is niet in het belang van zowel het bedrijf zelf als de schuldeisers. Dit stelt Homburg in een reactie op het bod van Catalyst.

 

Volgens Homburg kan het bod op een deel van de obligaties het herstructureringsproces van het vastgoedfonds ontwrichten. Catalyst ziet de herstructurering als een risico voor obligatiehouders, terwijl Homburg het tegendeel beweert. 

 

Daarnaast meent Homburg dat het onzeker is of alle obligatiehouders die hun stukken aanbieden voor het bod dit ook daadwerkelijk succesvol kunnen doen. Volgens het bedrijf is het Catalyst vooral te doen om het herstructureringsproces te beïnvloeden en niet om alle obligatiehouders een exit door middel van een betaling in contanten te bieden. 

 

Door: ABM Financial News.
[email protected]
Hoofdredactie: +31(0)20-737 17 42
Redactie: +31(0)20-262 29 78

 

© Copyright ABM Online Solutions B.V.. All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. ABM Online Solutions B.V. and the provider of this website/application do not warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or delays in the content, or for any actions taken in reliance thereon.

Wil je direct op de hoogte zijn van het laatste beursnieuws?

Schrijf je nu in voor onze gratis nieuwsbrief en mis niks!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.