Toegang tot al onze analyses en koopstips? Word abonnee
AEX
AMX
BEL20
NAS100
US30
Bekijk realtime koersen

Winstdaling voor detacheerder Michael Page

Winstdaling voor detacheerder Michael Page
14 jan 2014 om 08:52

Detacheerder Michael Page heeft in het vierde kwartaal de brutowinst licht zien afnemen als gevolg van wisselkoerseffecten in met name Australie. Dit bleek dinsdag uit een trading update van het Britse bedrijf.

 

"In het vierde kwartaal zagen we een voortzetting van de uitdagende handelsomstandigheden in Australië, waar de resultaten als gevolg van wisselkoerseffecten invloed hadden op de resultaten van de gehele Aziatische regio", zei topman Steve Ingham in een commentaar.

 

Vergeleken met het vierde kwartaal van 2012 viel de brutowinst van Michael Page terug met 1,2 procent tot 125,0 miljoen pond.

 

In Europa, het Midden-Oosten en Afrika, de grootste markt voor Michael Page, steeg de winst met 1,1 procent tot 52,0 miljoen pond. Gecorrigeerd voor wisselkoerseffecten kromp de bruto winst met 1,4 procent.

 

Met name de resultaten in het thuisland stemden de Britse detacheerder tevreden, waar het voor het tweede kwartaal op rij een groei op jaarbasis zag van 5 procent.

 

Voor heel 2013 herhaalde Michael Page de in oktober afgegeven verwachting van een operationele winst voor bijzondere posten van circa 68 miljoen pond.

 

Door: ABM Financial News.
[email protected]
Hoofdredactie: +31(0)20-737 17 42
Redactie: +31(0)20-262 29 78

 

© Copyright ABM Online Solutions B.V.. All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. ABM Online Solutions B.V. and the provider of this website/application do not warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or delays in the content, or for any actions taken in reliance thereon.

Wil je direct op de hoogte zijn van het laatste beursnieuws?

Schrijf je nu in voor onze gratis nieuwsbrief en mis niks!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.