Toegang tot al onze analyses en koopstips? Word abonnee
AEX
AMX
BEL20
NAS100
US30
Bekijk realtime koersen

`AkzoNobel geeft te weinig`

`AkzoNobel geeft te weinig`
20 jan 2014 om 17:27

Het actiecomité van het personeel van AkzoNobel heeft de uitkomsten van een informeel gesprek tussen AkzoNobel en de vakbonden afgewezen.

 

FNV bestuurder Ron Vos zei tegenover ABM Financial News dat de uitkomsten van het gesprek door het comité als "onvoldoende" werden beoordeeld.

 

Vos wil de bevindingen van het comité terugkoppelen naar AkzoNobel, maar gaf aan dat wanneer de onderneming niet bereid is te bewegen, de kans op nieuwe acties groot is.

 

Over de inhoud van het informele gesprek tussen de bonden en AkzoNobel wilde Vos geen nadere mededelingen doen.

 

Vanochtend zei Vos nog tegenover ABM Financial News dat het "de goede kant" op ging en dat hij "niet ontevreden" was, maar het kon volgens de bestuurder wel "nog een tandje beter".

 

AkzoNobel en de vakbonden liggen overhoop over de sluiting van een fabriek in Deventer. In de fabriek van het chemieconcern werken circa 225 mensen. Deze zullen bij een sluiting gefaseerd hun baan verliezen.

 

De in Deventer gevestigde R&D afdeling, waar zo’n 200 mensen werkzaam zijn, blijft wel operationeel.

 

Door: ABM Financial News.
[email protected]
Hoofdredactie: +31(0)20-737 17 42
Redactie: +31(0)20-262 29 78

 

© Copyright ABM Online Solutions B.V.. All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. ABM Online Solutions B.V. and the provider of this website/application do not warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or delays in the content, or for any actions taken in reliance thereon.

Wil je direct op de hoogte zijn van het laatste beursnieuws?

Schrijf je nu in voor onze gratis nieuwsbrief en mis niks!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.