Toegang tot al onze analyses en koopstips? Word abonnee
AEX
AMX
BEL20
NAS100
US30
Bekijk realtime koersen

Beursblik: SnowWorld aantrekkelijke belegging

Beursblik: SnowWorld aantrekkelijke belegging
28 jan 2014 om 11:56

SnowWorld zal op de lange termijn een aantrekkelijke belegging zijn. Dit schreef analist Tom Muller van Theodoor Gilissen Bankiers dinsdag in een rapport.

 

Beleggers hebben volgens Muller met de komst van SnowWorld op de beurs "een nieuwe mogelijkheid gekregen om te investeren in de vrijetijdssector".

 

Volgens de analist zal de uitbater van indoor skibanen de activiteiten de komende jaren uitbreiden in zowel Frankrijk als Spanje, wat bij kan gaan dragen aan de winstgevendheid. Ook de accomodatie in Zoetermeer gaat op de schop en krijgt een nieuwe baan naast de al twee bestaande banen.

 

Muller liet echter wel weten dat de uitbreidingen voor een deel plaatsvinden met extra eigen vermogen, wat SnowWorld bijeen wil brengen met de uitgifte van nieuwe aandelen. In totaal schat de analist dat er 98 tot 122 miljoen euro is gemoeid met alle uitbreidingen.

 

Theodoor Gilissen heeft momenteel nog geen rating op het aandeel SnowWorld. Aan het einde van de ochtendhandel noteerde het fonds een half procent hoger op 13,22 euro, terwijl grootaandeelhouder Value8 4,1 procent steeg. Het Damrak won 0,2 procent.

 

Door: ABM Financial News.
[email protected]
Hoofdredactie: +31(0)20-737 17 42
Redactie: +31(0)20-262 29 78

 

© Copyright ABM Online Solutions B.V.. All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. ABM Online Solutions B.V. and the provider of this website/application do not warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or delays in the content, or for any actions taken in reliance thereon.

Wil je direct op de hoogte zijn van het laatste beursnieuws?

Schrijf je nu in voor onze gratis nieuwsbrief en mis niks!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.