Toegang tot al onze analyses en koopstips? Word abonnee
AEX
AMX
BEL20
NAS100
US30
Bekijk realtime koersen

Arseus rondt verkoop dentale software af

Arseus rondt verkoop dentale software af
6 jan 2014 om 07:52

Arseus heeft de verkoop van de dentale activiteiten aan Henry Schein afgerond. Dit meldde de medisch dienstverlener maandag voorbeurs.

 

De verkoop is in lijn met de uitkomsten van de analyse van Arseus naar de strategische opties voor de divisies Healthcare Solutions en Healthcare Specialties.  "Deze verkoop vormt een belangrijke stap in de voltooiing van dit proces", aldus Arseus.

 

Arseus kan dankzij de verkoop volgens CEO van Arseus Ger van Jeveren "verder investeren in het wereldwijd uitrollen van de Fagron-activiteiten en zich [onder meer] richten op de ontwikkeling van Corilus".

 

Henry Schein betaalde voor de dentale software Julie, Arseus Dental Lab, Arseus Dental Solutions Benelux en Arseus Dental Solutions France Ouest circa 50 miljoen euro.

 

Arseus denkt in het eerste halfjaar van 2014 meer te kunnen melden over de resterende activiteiten van Healthcare Solutions en Healthcare Specialties.

 

Verder is ook de verkoop van de Franse dentale distributieactiviteiten in de regio’s Parijs, Lille en Lyon aan MS Distribution, die is aangekondigd op 7 november 2013, door Arseus afgerond.

 

Door: ABM Financial News.
[email protected]
Hoofdredactie: +31(0)20-737 17 42
Redactie: +31(0)20-262 29 78

 

© Copyright ABM Online Solutions B.V.. All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. ABM Online Solutions B.V. and the provider of this website/application do not warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or delays in the content, or for any actions taken in reliance thereon.

Wil je direct op de hoogte zijn van het laatste beursnieuws?

Schrijf je nu in voor onze gratis nieuwsbrief en mis niks!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.