Toegang tot al onze analyses en koopstips? Word abonnee
AEX
AMX
BEL20
NAS100
US30
Bekijk realtime koersen

Beursupdate: AEX licht lager van start

Beursupdate: AEX licht lager van start
6 jan 2014 om 09:07

Het Damrak is maandag licht lager van start gegaan, maar noteert nog altijd boven de psychologische grens van 400 punten. De AEX opende met een verlies van 0,2 procent op 401,29 punten.

Binnen de Amsterdamse hoofdindex startten overwegend meer fondsen in het groen. De sterkste stijger was opieuw Imtech met een winst van 1,7 procent. Bij het handjevol dalers was ASML, dat 0,6 procent inleverde, hekkensluiter.

In de Midkap (+0,1%) ging OCI aan kop met een winst van 1,2 procent. Daarentegen was Arcadis de grootste verliezer. Het aandeel leverde 1,4 procent in.

In de AScX steeg Arseus krap een procent na de bekendmaking dat de verkoop van de dentale activititeiten voor circa 50 miljoen euro is afgerond.

 

Door: ABM Financial News.
[email protected]
Hoofdredactie: +31(0)20-737 17 42
Redactie: +31(0)20-262 29 78

 

© Copyright ABM Online Solutions B.V.. All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. ABM Online Solutions B.V. and the provider of this website/application do not warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or delays in the content, or for any actions taken in reliance thereon.

Wil je direct op de hoogte zijn van het laatste beursnieuws?

Schrijf je nu in voor onze gratis nieuwsbrief en mis niks!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.