Toegang tot al onze analyses en koopstips? Word abonnee
AEX
AMX
BEL20
NAS100
US30
Bekijk realtime koersen

Beursblik: Kempen presenteert favoriete aandelen 2014

Beursblik: Kempen presenteert favoriete aandelen 2014
7 jan 2014 om 09:41

Kempen & Co heeft zeven favoriete aandelen voor 2014 geselecteerd. Dit zijn Arcadis, ASM International, Boskalis, DSM, Heineken, Randstad en TNT Express.

 

Arcadis is volgens de analisten een waardeaandeel met goede groeivooruitzichten. Daarbij kunnen overnames bijdragen aan de waardeontwikkeling. Het koersdoel voor het advies- en ingenieursbureau is 32,00 euro.

 

Voor ASMI voorzien de analisten een sterk 2014 door lagere kosten en omzet uit nieuwe technologie. Het koersdoel is 28,10 euro.

 

Boskalis startte 2014 met een goed gevuld orderboek en dit kan in de loop van het jaar verder stijgen als meer projecten in Singapore worden vergeven. Ook bij dochterbedrijf Dockwise is sprake van een herstel volgens de analisten. Het koersdoel voor Boskalis is 45,00 euro.

 

DSM zal dit jaar profiteren van zowel onderliggende groei bij Nutrition als een verbeterende outlook voor Performance Materials. Verder kan een mogelijke oplossing voor activiteiten op het vlak van caprolactam een duidelijke aanjager voor de koers zijn. De analisten hanteren een koersdoel van 65,00 euro.

 

Heineken heeft een slecht 2013 achter de rug, maar het marktpessimisme over de brouwer is te ver doorgeschoten volgens Kempen. De onderwaardering van het fonds is volgens de analisten onterecht en zij hanteren een koersdoel van 57,50 euro voor Heineken.

 

Kempen voorziet voor Randstad een sterk aantrekkende omzet. De consensus voor de uitzender kan dan ook flink omhoog volgens de analisten, die een koersdoel hanteren van 63,00 euro. Over 2013 noteerde de uitzender al de grootste koerswinst binnen de AEX.

 

TNT Express zal profiteren van het herstel in de eurozone, gesteund door het kostenbesparingsprogramma Deliver!. Het koersdoel is 8,00 euro.

 

Door: ABM Financial News.
[email protected]
Hoofdredactie: +31(0)20-737 17 42
Redactie: +31(0)20-262 29 78

 

© Copyright ABM Online Solutions B.V.. All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. ABM Online Solutions B.V. and the provider of this website/application do not warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or delays in the content, or for any actions taken in reliance thereon.

Wil je direct op de hoogte zijn van het laatste beursnieuws?

Schrijf je nu in voor onze gratis nieuwsbrief en mis niks!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.