Toegang tot al onze analyses en koopstips? Word abonnee
AEX
AMX
BEL20
NAS100
US30
Bekijk realtime koersen

`Eigen vermogen per aandeel Value8 toegenomen`

`Eigen vermogen per aandeel Value8 toegenomen`
7 jan 2014 om 09:17

Value8 is vol vertrouwen dat het eigen vermogen per aandeel in 2013 verder is toegenomen. Dit zei CEO Peter Paul de Vries van het investeringsvehikel in een nieuwjaarsboodschap zonder vooruit te willen lopen op de jaarcijfers van 2013.

De Vries stelde dat er geen twijfel bestaat dat Value8 er beter voor staat dan een jaar geleden. Het verdienmodel van Value8 is verder gestegen door de acquisities van DPS Services en bedrijven in de sector Corporate dienstverlening, aldus De Vries.

Bij de rapportering van de cijfers over het derde kwartaal in november gaf het bedrijf al aan te mikken op een groei op jaarbasis in 2013.

De lange termijn doelstelling van Value8, een verdubbeling van de waarde binnen vijf jaar, komt terug in een gemiddelde jaarlijkse toename van het eigen vermogen per aandeel van 15 procent, mits wordt afgezien van de dividendcomponent.

Op een licht lager Damrak noteert Value8 1,2 procent hoger op 8,74 euro.

 

Door: ABM Financial News.
[email protected]
Hoofdredactie: +31(0)20-737 17 42
Redactie: +31(0)20-262 29 78

 

© Copyright ABM Online Solutions B.V.. All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. ABM Online Solutions B.V. and the provider of this website/application do not warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or delays in the content, or for any actions taken in reliance thereon.

Wil je direct op de hoogte zijn van het laatste beursnieuws?

Schrijf je nu in voor onze gratis nieuwsbrief en mis niks!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.