Toegang tot al onze analyses en koopstips? Word abonnee
AEX
AMX
BEL20
NAS100
US30
Bekijk realtime koersen

Beursblik: Rabobank presenteert 9 favorieten voor 2015

Beursblik: Rabobank presenteert 9 favorieten voor 2015
12 jan 2015 om 10:31

Rabobank heeft negen fondsen geselecteerd als meest kansrijk voor 2015. De lijst met favorieten bestaat uit vier fondsen die in 2014 ook al tot de favorieten behoorden, namelijk ASM International, Corbion, Reed Elsevier en Sligro Food Group, terwijl Aalberts Industries, BAM Groep, Beter Bed, KBC en Philips ook aan de favorietenlijst werden toegevoegd.

 

Rabobank noemde als criteria om tot de lijst met favorieten te komen onder meer de positieve invloed van de lage olieprijs, wisselkoerseffecten en de potentie om autonoom een herstel te bewerkstelligen.

 

Verder publiceerde Rabobank ook een lijst met fondsen die mogelijk in 2015 worden opgekocht. Op deze lijst staan BinckBank, Corbion, Grontmij, Ordina, PostNL, TomTom en Wessanen vanwege de beperkte omvang van deze fondsen in vergelijking tot concurrenten en de te behalen sterke synergievoordelen bij een overname.

 

Ook geldt Fugro volgens Rabobank als een overnameprooi voor Boskalis. De analisten verwachten dat de maritieme dienstverlener, of een andere partij, de bodemonderzoeker koopt voor 25,00 euro per aandeel.

 

Door: ABM Financial News.
[email protected]
Hoofdredactie: +31(0)20-737 17 42
Redactie: +31(0)20-262 29 78

 

© Copyright ABM Online Solutions B.V.. All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. ABM Online Solutions B.V. and the provider of this website/application do not warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or delays in the content, or for any actions taken in reliance thereon.

Wil je direct op de hoogte zijn van het laatste beursnieuws?

Schrijf je nu in voor onze gratis nieuwsbrief en mis niks!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.