Toegang tot al onze analyses en koopstips? Word abonnee
AEX
AMX
BEL20
NAS100
US30
Bekijk realtime koersen

TA: Boskalis opwaarts gericht

TA: Boskalis opwaarts gericht
26 jan 2015 om 10:49

De koersvorming van Boskalis is de afgelopen maanden geconsolideerd en het aandeel lijkt zich op te maken voor een hervatting van de opmars van de afgelopen jaren.

Maandag verhoogde ING het advies voor Boskalis van Houden naar Kopen en stelde het koersdoel opwaarts bij van 44,00 naar 49,00 euro. Volgens analist Tijs Hollestelle heeft het management van Boskalis zich in de "ideale" positie gemanoeuvreerd om de gerenommeerde activiteiten en kennis van Fugro tegen een scherpe korting over te nemen.

Technisch bleef het aandeel, ondanks de scherpe daling van olieprijs in het afgelopen halfjaar, goed liggen. De opwaartse trend ingezet medio 2013 bleef bovendien intact. Het aandeel lijkt zich op te maken voor een doorbraak van de weerstand rond 46,50 euro, gevormd door de koerstoppen in 2007 en 2014, waarmee technisch gezien een sterk koopsignaal ontstaat.

Maandag noteerde Boskalis op een nipt hoger Damrak 2,1 procent hoger op 43,38 euro.

 

 

 

Door: ABM Financial News.
[email protected]
Hoofdredactie: +31(0)20-737 17 42
Redactie: +31(0)20-262 29 78

 

© Copyright ABM Online Solutions B.V.. All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. ABM Online Solutions B.V. and the provider of this website/application do not warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or delays in the content, or for any actions taken in reliance thereon.

Wil je direct op de hoogte zijn van het laatste beursnieuws?

Schrijf je nu in voor onze gratis nieuwsbrief en mis niks!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.