Toegang tot al onze analyses en koopstips? Word abonnee
AEX
AMX
BEL20
NAS100
US30
Bekijk realtime koersen

Bod op Crown van Gelder gelanceerd

Bod op Crown van Gelder gelanceerd
28 jan 2015 om 08:39

Andlinger heeft het bod op Crown Van Gelder gelanceerd en doen deze gestand wanneer 95 procent van de aandelen is aangemeld. Dat maakten de partijen woensdagochtend voorbeurs bekend in een gezamenlijk persbericht.

 

Het aanbevolen openbaar bod op Crown Van Gelder bedraagt 5,50 euro per gewoon aandeel en 27,50 euro per niet-genoteerd aandeel. Aandeelhouders kunnen hun stukken Crown Van Gelder aanbieden tussen 29 januari en 27 maart. Eventueel kan de acceptatiegrens nog worden verlaagd van 95 naar 80 procent, waarvoor de bieder geen toestemming hoeft te vragen aan het bestuur van de overnameprooi.

 

Op 19 maart zal Crown Van Gelder een buitengewone aandeelhoudersvergadering houden om het bod te bespreken. Het bod geniet zowel de steun van de directie als van de raad van commissarissen van Crown Van Gelder, evenals dat van de ondernemingsraad.

 

Andlinger en Crown Van Gelder zijn overeengekomen dat het hoofdkantoor van Crown Van Gelder in Velsen behouden blijft en dat bestaande werknemersrechten gerespecteerd worden.

 

Het aandeel Crown Van Gelder sloot dinsdag op 5,33 euro.

 

Door: ABM Financial News.
[email protected]
Hoofdredactie: +31(0)20-737 17 42
Redactie: +31(0)20-262 29 78

 

© Copyright ABM Online Solutions B.V.. All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. ABM Online Solutions B.V. and the provider of this website/application do not warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or delays in the content, or for any actions taken in reliance thereon.

Wil je direct op de hoogte zijn van het laatste beursnieuws?

Schrijf je nu in voor onze gratis nieuwsbrief en mis niks!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.