Toegang tot al onze analyses en koopstips? Word abonnee
AEX
AMX
BEL20
NAS100
US30
Bekijk realtime koersen

Stabiel derde kwartaal baggeraar DEME

Stabiel derde kwartaal baggeraar DEME
20 nov 2015 om 08:26

De Belgische baggeraar DEME heeft de omzet in het afgelopen kwartaal op peil weten te houden. Dat kwam vrijdag naar voren uit een kwartaalupdate van grootaandeelhouder Ackermans & Van Haaren, dat een belang van ruim 60 procent bezit.

 

De Belgische sectorgenoot van Boskalis boekte over het afgelopen kwartaal een omzet van 634 miljoen euro, min of meer in lijn met de omzet in de voorafgaande twee kwartalen. Over de eerste negen maanden realiseerde het bedrijf een omzet van 1.852 miljoen euro. Daarmee lag de omzet op jaarbasis wel 6,4 procent lager.

 

Deze omzetdaling op jaarbasis was volgens DEME te wijten aan de afronding van enkele grote projecten in Australië en Qatar in de eerste helft van 2015. Het orderboek staat evenwel met 3,2 miljard euro volgens de onderneming op een "hoog niveau". Eind 2014 was het orderboek 2,4 miljard euro hoog.

 

Door: ABM Financial News.
[email protected]
Redactie: +31(0)20-262 29 78

 

© Copyright ABM Online Solutions B.V.. All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. ABM Online Solutions B.V. and the provider of this website/application do not warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or delays in the content, or for any actions taken in reliance thereon.

Wil je direct op de hoogte zijn van het laatste beursnieuws?

Schrijf je nu in voor onze gratis nieuwsbrief en mis niks!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.