Toegang tot al onze analyses en koopstips? Word abonnee
AEX
AMX
BEL20
NAS100
US30
Bekijk realtime koersen

MDxHealth voldoet aan verwachtingen

MDxHealth voldoet aan verwachtingen
12 jan 2016 om 07:25

MDxHealth heeft in 2015 voldaan aan de verwachtingen in de markt met een geraamde omzet van 16 miljoen tot 20 miljoen dollar. Dit maakte het Belgische biotechbedrijf met een notering op het Damrak dinsdag voorbeurs bekend.

Het biotechbedrijf maakte daarnaast bekend dat het aantal testen voor ConfirmMDx in het vierde kwartaal van 2015 op jaarbasis een stijging lieten zien van 50 procent tot ruim 5.000.

"Onze voortdurende focus op het promoten van brede adoptie van ConfirmMDx in Amerika vertaalt zich in sterke resultaten. De sterke stijging in volumes is een goede indicator van onze voortgang en laat zien dat de strategische investeringen in het managed care team en de verkoopdivisie het afgelopen jaar effectief is gebleken", aldus CEO Jan Groen van MDxHealth.

MDxHealth publiceert de definitieve cijfers over het afgelopen boekjaar op 18 februari 2016 voorbeurs.

 

Door: ABM Financial News.
[email protected]
Redactie: +31(0)20-262 29 78

 

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. ABM Financial News B.V. and the provider of this website/application do not warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or delays in the content, or for any actions taken in reliance thereon.

Wil je direct op de hoogte zijn van het laatste beursnieuws?

Schrijf je nu in voor onze gratis nieuwsbrief en mis niks!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.