Toegang tot al onze analyses en koopstips? Word abonnee
AEX
AMX
BEL20
NAS100
US30
Bekijk realtime koersen

Beursblik: JPMorgan verhoogt koersdoel Unilever

Beursblik: JPMorgan verhoogt koersdoel Unilever
13 jan 2016 om 11:51

JPMorgan Cazenove heeft woensdag het koersdoel voor Unilever verhoogd van 37,00 naar 43,00 euro, met een ongewijzigd Overwogen advies.

 

De analisten van JPMorgan Cazenove verwachten dat zowel de omzet als de marges zich dit jaar positief zullen ontwikkelen. De marktvorsers voorzien een identieke omzetgroei van 4 procent in 2016.

 

Wat betreft de marges rekent de Amerikaanse bank op een stijging met 40 tot 50 basispunten, omdat Unilever overheadkosten terug gaat brengen en bezig blijft met verbetering van de winstgevendheid voor de takken Household Care en Ice Cream.

 

De analisten wijzen ook op risico’s, zoals een verslechtering van de marktomstandigheden in Europa en Amerika, tegenvallende groei van de identieke omzet in de opkomende markten en de kostenbesparingen. Ook valutaire tegenwind kan de omzet en winst drukken, aldus de marktvorsers.

 

Op een groen Damrak koerste Unilever XX procent hoger op XX euro. 

Door: ABM Financial News.
[email protected]
Redactie: +31(0)20-262 29 78

 

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. ABM Financial News B.V. and the provider of this website/application do not warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or delays in the content, or for any actions taken in reliance thereon.

Wil je direct op de hoogte zijn van het laatste beursnieuws?

Schrijf je nu in voor onze gratis nieuwsbrief en mis niks!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.