Toegang tot al onze analyses en koopstips? Word abonnee
AEX
AMX
BEL20
NAS100
US30
Bekijk realtime koersen

R&S klaar voor notering

R&S klaar voor notering
19 jan 2016 om 19:58

Dico International zal per 20 januari 2016 worden omgedoopt in R&S Retail Group. Dat is ook de eerste handelsdag voor het aandeel R&S.

 

Met deze twee stappen zal de omgekeerde overname van R&S door Dico zijn afgerond.

 

R&S, moederbedrijf van Miss Etam, heeft de doelstelling om in 2017 een omzetniveau te behalen van 120 miljoen euro, met een EBITDA niveau van 5 procent. Ook wil het verdere overnames doen. "De beursnotering biedt mogelijkheden om risicodragend kapitaal aan te trekken om de groei van de groep te financieren," aldus het fonds. "Als uitgangspunt zal daarbij dienen dat iedere acquisitie moet bijdragen aan waardecreatie en de ontwikkeling van het bedrijfsresultaat."

 

Maandagavond schreef het Belgische De Tijd dat R&S samen met twee Belgische partners schoenenketen Brantano van het failliete Macintosh Retail Group zou willen overnemen.

 

Er staan inmiddels 13.367.128 aandelen R&S Retail Group nv uit, waarvan 10.000.000 aandelen A en 3.367.128 gewone aandelen. Het ticker symbool is "RNS". De bedoeling van het fonds is om op termijn de free float te vergroten.

 

De aandelen R&S zullen, net als voorheen het geval was bij Dico, worden verhandeld in de veilinghandel.

 

Door: ABM Financial News.
[email protected]
Redactie: +31(0)20-578 24 80

 

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. ABM Financial News B.V. and the provider of this website/application do not warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or delays in the content, or for any actions taken in reliance thereon.

Wil je direct op de hoogte zijn van het laatste beursnieuws?

Schrijf je nu in voor onze gratis nieuwsbrief en mis niks!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.