Toegang tot al onze analyses en koopstips? Word abonnee
AEX
AMX
BEL20
NAS100
US30
Bekijk realtime koersen

Beursblik: Deutsche Bank verhoogt koersdoel Heineken

Beursblik: Deutsche Bank verhoogt koersdoel Heineken
25 jan 2016 om 11:32

Deutsche Bank heeft het koersdoel voor Heineken verhoogd van 88,00 naar 90,00 euro met een ongewijzigde koopaanbeveling. Dit bleek maandag uit een rapport van de Duitse bank.

 

Volgens de analisten noteert Heineken tegen een korting van 15 procent in vergelijking tot de sector. Met de koersdoelverhoging brengen de analisten het koersdoel voor Heineken weer in lijn met die van sectorgenoten.

 

De analisten van Deutsche Bank menen de markt onvoldoende aandacht heeft voor de impact van de kleine acquisities die Heineken recent heeft gedaan. Deze voegen volgens de marktvorsers circa 800 miljoen euro aan omzet toe.

 

Deutsche Bank schat in dat het consolideren van de nieuwe operaties in Jamaica, Maleisië en Slovenië volgend jaar 2 procent aan de winst per aandeel zal toevoegen.

 

Richting het einde van de ochtendhandel noteerde het aandeel Heineken, op een groen Damrak, 1,7 procent hoger op 78,14 euro.

 

Door: ABM Financial News.
[email protected]
Redactie: +31(0)20-578 24 80

 

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. ABM Financial News B.V. and the provider of this website/application do not warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or delays in the content, or for any actions taken in reliance thereon.

Wil je direct op de hoogte zijn van het laatste beursnieuws?

Schrijf je nu in voor onze gratis nieuwsbrief en mis niks!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.