Toegang tot al onze analyses en koopstips? Word abonnee
AEX
AMX
BEL20
NAS100
US30
Bekijk realtime koersen

Beursupdate: Damrak lager van start

Beursupdate: Damrak lager van start
6 jan 2016 om 09:10

De Amsterdamse beurzen zijn woensdag conform verwachting met verlies geopend. De AEX noteerde 0,5 procent in het rood op 432,99 punten, terwijl de AMX een min van 0,3 procent liet optekenen.

 

Onder de hoofdfondsen was NN Group met 1,3 procent de grootste stijger, na een verlies van ruim 2 procent gisteren. ING besloot dinsdag nabeurs om een deel van het belang in de verzekeraar te verkopen.

 

Randstad noteerde 0,4 procent hoger, gevolgd door Gemalto en DSM met elk 0,3 procent. Kepler Cheuvreux verhoogde het koersdoel voor DSM van 58,00 naar 60,00 euro met een onveranderde koopaanbeveling.

 

ArcelorMittal hield met een verlies van 2,0 procent de onderste positie in de hoofdindex bezet. ASML verloor 1,5 procent.

 

In de Midkap was NSI met 1,2 procent aan koerswinst de uitblinker, gevolgd door SBM Offshore met 0,9 procent en Flow Traders met 0,3 procent. PostNL droeg de rode lantaarn met een verlies van 2,2 procent.

 

Het aandeel Sligro Food Group handelde onveranderd na het openen van de boeken over het afgelopen boekjaar. Sligro realiseerde zowel over heel 2015 als in het vierde kwartaal een flink hogere omzet.

 

Door: ABM Financial News.
[email protected]
Redactie: +31(0)20-262 29 78

 

© Copyright ABM Online Solutions B.V.. All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. ABM Online Solutions B.V. and the provider of this website/application do not warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or delays in the content, or for any actions taken in reliance thereon.

Wil je direct op de hoogte zijn van het laatste beursnieuws?

Schrijf je nu in voor onze gratis nieuwsbrief en mis niks!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.