Toegang tot al onze analyses en koopstips? Word abonnee
AEX
AMX
BEL20
NAS100
US30
Bekijk realtime koersen

Dico rondt overname R&S Retail af

Dico rondt overname R&S Retail af
6 jan 2016 om 08:53

Dico international heeft de overname van R&S Retail Group afgerond. Dit maakte de lege beurshuls woensdag bekend.

 

Dico kondigde eerder aan dat het R&S, moederbedrijf van modeketen Miss Etam, zou overnemen om zo een omgekeerde beursgang te bewerkstelligen. Vorige week gingen aandeelhouders van Dico hiermee akkoord.

 

De datum waarop de naamswijziging van Dico International naar R&S Retail Group zal plaatsvinden, wordt op een later moment bekend gemaakt.

 

Het fonds heeft de doelstelling om in 2017 een omzetniveau te behalen van 120 miljoen euro, met een EBITDA niveau van 5 procent. Ook wil het verdere overnames doen. "De beursnotering biedt mogelijkheden om risicodragend kapitaal aan te trekken om de groei van de groep te financieren," aldus het fonds. "Als uitgangspunt zal daarbij dienen dat iedere acquisitie moet bijdragen aan waardecreatie en de ontwikkeling van het bedrijfsresultaat."

 

Voor een middellange termijn van twee tot vier jaar wordt gestreefd naar een verdubbeling van de omzet en een EBITDA-marge van minimaal 5 procent.

 

Het aandeel Dico International sloot dinsdag op een groen Damrak 2,3 procent lager op 2,10 euro.

 

Door: ABM Financial News.
[email protected]
Redactie: +31(0)20-262 29 78

 

© Copyright ABM Online Solutions B.V.. All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. ABM Online Solutions B.V. and the provider of this website/application do not warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or delays in the content, or for any actions taken in reliance thereon.

Wil je direct op de hoogte zijn van het laatste beursnieuws?

Schrijf je nu in voor onze gratis nieuwsbrief en mis niks!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.