Kardan wil belang in Star Pumped Storage verkopen

Redactie ABM Financial News - 9 januari 2017, 12:49

Kardan onderhandelt over verkoop belang van 19,8 procent.

(ABM FN-Dow Jones) Kardan onderdeel Water Planning for Israel (WPI) voert gesprekken met Noy fund over de verkoop van een 19,8 procent belang in Star Pumped Storage voor circa 45 tot 60 miljoen Shekel, ofwel 11 tot 15 miljoen euro. Dit meldde het Israëlische bedrijf met een notering op het Damrak maandag.

Kardan houdt een belang van 40,5 procent in Star Pumped Storage, dat een een voorwaardelijke vergunning houdt voor het bouwen en exploiteren van een elektriciteitscentrale in Kochav Hayarden, Israël. Van dit belang wil de onderneming nu 49 procent verkopen.

De verkoop is onderhevig aan verschillende voorwaarden, waaronder de goedkeuring van toezichthouders. WPI meldde te verwachten dat de onderhandelingen een paar weken kunnen duren en dat er geen enkele zekerheid bestaat dat een bindende overeenkomst zal worden ondertekend.

Kardan noteerde op een rood Damrak vlak op 0,14 euro.

Door: ABM Financial News.
info@abmfn.nl
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. ABM Financial News B.V. and the provider of this website/application do not warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or delays in the content, or for any actions taken in reliance thereon.

Nieuws

Bedrijfscijfers, inkoopmanagersindexen en banenrapport in verschiet

Rustige weekstart door Dag van de Arbeid.

6 uren geleden - Lees verder

Groeitempo Chinese dienstensector omlaag - Overheid

Inkoopmanagersindex in april naar 54,0.

7 uren geleden - Lees verder

Groeitempo Chinese industrie loopt terug - Overheid

Inkoopmanagersindex in april naar 51,2.

7 uren geleden - Lees verder

Beleggersvertrouwen blijft hoog en stabiel - ING BeleggersBarometer

AEX naar verwachting in de komende maanden omhoog.

Gisteren - Lees verder

Inverko klaar om uit eigen as te herrijzen

CEO voert orienterende gesprekken met kandidaten.

Gisteren - Lees verder
Meer nieuws »

Gerelateerde fondsen

Naam Laatste Rend. Verschil Slot
KARDAN toevoegen aan uw watchlist 0,14 0,00% 0,00 0,14