Kardan wil belang in Star Pumped Storage verkopen

Redactie ABM Financial News - 9 januari 2017, 12:49

Kardan onderhandelt over verkoop belang van 19,8 procent.

(ABM FN-Dow Jones) Kardan onderdeel Water Planning for Israel (WPI) voert gesprekken met Noy fund over de verkoop van een 19,8 procent belang in Star Pumped Storage voor circa 45 tot 60 miljoen Shekel, ofwel 11 tot 15 miljoen euro. Dit meldde het Israëlische bedrijf met een notering op het Damrak maandag.

Kardan houdt een belang van 40,5 procent in Star Pumped Storage, dat een een voorwaardelijke vergunning houdt voor het bouwen en exploiteren van een elektriciteitscentrale in Kochav Hayarden, Israël. Van dit belang wil de onderneming nu 49 procent verkopen.

De verkoop is onderhevig aan verschillende voorwaarden, waaronder de goedkeuring van toezichthouders. WPI meldde te verwachten dat de onderhandelingen een paar weken kunnen duren en dat er geen enkele zekerheid bestaat dat een bindende overeenkomst zal worden ondertekend.

Kardan noteerde op een rood Damrak vlak op 0,14 euro.

Door: ABM Financial News.
info@abmfn.nl
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. ABM Financial News B.V. and the provider of this website/application do not warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or delays in the content, or for any actions taken in reliance thereon.

Nieuws

Beursblik: KBC Securities verhoogt koersdoel Fagron

Koersdoel naar 12,00 euro.

48 minuten geleden - Lees verder

Beursblik: Koersdoel Galapagos omhoog naar 80 euro

Advies blijft Kopen.

51 minuten geleden - Lees verder

Kiadis krijgt goedkeuring voor onderzoek naar behandeling leukemie

Ook European Medicines Agency geeft toestemming.

51 minuten geleden - Lees verder

Valuta: dollar veert op

Fed-prominenten in focus.

56 minuten geleden - Lees verder
Meer nieuws »

Gerelateerde fondsen

Naam Laatste Rend. Verschil Slot
KARDAN toevoegen aan uw watchlist 0,14 0,00% 0,00 0,14