Beursblik: Theodoor Gilissen Bankiers verhoogt koersdoel Aalberts Industries

Redactie ABM Financial News - 28 februari 2017, 11:44

Koersdoel naar 36,00 euro.

(ABM FN-Dow Jones) Theodoor Gilissen Bankiers heeft dinsdag het koersdoel voor Aalberts Industries verhoogd van 31,00 naar 36,00 euro met een ongewijzigd Aanbevolen advies.

In reactie op de jaarresultaten concludeerde analist Joost van Beek dat Aalberts vrijwel volledig aan de verwachtingen voldeed, waarbij de omzet autonoom licht toenam, de winstmarge sterk bleef verbeteren en de winst per aandeel ook steeg.

"Boven onze verwachting is echter de ondertoon in het persbericht waar gesproken wordt over veel interne verbeteringen zoals een wereldwijde innovatie-roadmap, nieuwe fabrieken en een verdere optimalisering van de productie-infrastructuur", schreef Van Beek.

Voor 2017 en 2018 voorziet de marktvorser dubbelcijferige winstgroei voor het bedrijf uit Langbroek, al hangt dit wel af van hoe de beoogde desinvesteringen van niet-kernactiviteiten en nieuwe overnames zich ontwikkelen. Wat betreft de omzet rekent Van Beek voor dit jaar op een autonome groei van 2 tot 3 procent. Dit was 1,1 procent in 2016.

Op een rood Damrak noteerde het aandeel Aalberts Industries dinsdag 4,8 procent lager op 31,75 euro.

Door: ABM Financial News.

info@abmfn.nl
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. ABM Financial News B.V. and the provider of this website/application do not warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or delays in the content, or for any actions taken in reliance thereon.

Nieuws

Olieprijs sluit lager

Extra maatregelen OPEC vereist.

52 minuten geleden - Lees verder

Europese beurzen starten week met verlies

Olieprijzen onder druk.

3 uren geleden - Lees verder

Philips Lighting gaat Nederlandse tennisbond adviseren

Geen financiele details gemeld.

3 uren geleden - Lees verder

Damrak eindigt op verlies

Beleggers zoeken obligaties weer op.

3 uren geleden - Lees verder

Beursagenda: macro-economisch

Mondiale inkoopmanagersindexen en inflatiecijfers op de rol.

5 uren geleden - Lees verder
Meer nieuws »

Gerelateerde fondsen

Naam Laatste Rend. Verschil Slot
AALBERTS... toevoegen aan uw watchlist 34,78 -0,71% -0,25 35,03