Pharming geeft opnieuw aandelen uit

Redactie ABM Financial News - 3 februari 2017, 07:16

Uitgifte aan houders aflosbare obligatielening.

(ABM FN-Dow Jones) Pharming heeft nog eens ruim 7,5 miljoen nieuwe aandelen uitgegeven aan houders van aflosbare obligaties die deze hebben geconverteerd in het kader van de aflossing van deze leningen. Dit meldde het concern uit Leiden vrijdag voorbeurs.

Op 26 januari werden al aflosbare obligatieleningen 2017/18 geconverteerd in ruim 10,8 miljoen nieuwe aandelen.

"De twee conversies zijn verrekend met de geplande eerste én tweede aflossing van de Obligaties op 1 februari 2017 en 1 maart 2017. Hiermee is de eerste aflossing volledig voldaan en de tweede nagenoeg volledig", aldus het concern. Als gevolg van deze conversies is het totaalbedrag aan uitstaande aflosbare obligaties afgenomen van 45,0 miljoen naar 39,7 miljoen euro. 

De aanvullende conversie vond plaats tegen de conversieprijs van de aflosbare obligaties van 0,289 euro per aandeel. De nieuwe aandelen vertegenwoordigen 1,62 procent van het uitgebreide uitstaande aandelenkapitaal. Na deze uitgifte omvat het uitstaande aandelenkapitaal van Pharming 473.969.672 aandelen.

Op een groene beurs sloot het aandeel Pharming donderdag 0,6 procent hoger op 0,32 euro.

Door: ABM Financial News.
info@abmfn.nl
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. ABM Financial News B.V. and the provider of this website/application do not warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or delays in the content, or for any actions taken in reliance thereon.

Nieuws

Correctie: Al half jaar curator bij Today's Tomorrow

Directeur Cees Smit noemt sluiting fonds een zware maatregel.

35 minuten geleden - Lees verder

Europese beurzen starten beursweek in het groen

Markten spoelen kater van vorige week week weg.

1 uur geleden - Lees verder

Bescheiden winst resteert voor AEX

Index levert in op nieuw zorgen Amerikaanse tech-aandelen.

1 uur geleden - Lees verder

Today's Tomorrow al half jaar onder curatele

Directeur Cees Smit noemt sluiting fonds een zware maatregel.

2 uren geleden - Lees verder

ECB kocht voor 12,5 miljard euro aan obligaties op

Opkopen nagenoeg gelijk aan week ervoor.

3 uren geleden - Lees verder
Meer nieuws »

Gerelateerde fondsen

Naam Laatste Rend. Verschil Slot
PHARMING... toevoegen aan uw watchlist 0,34 6,25% 0,02 0,32