Beursblik: Ahold Delhaize mag meer kosten

Redactie ABM Financial News - 1 maart 2017, 09:30

Jefferies ziet aanhoudend sterke vrije kasstroom.

(ABM FN-Dow Jones) Ahold Delhaize heeft sterke jaarresultaten gerapporteerd, waarbij de vrije kasstroom van 1,4 miljard euro de verwachtingen overtrof. Dit meldden analisten van Jefferies woensdag.

De marktvorsers verwachten dat de kasstroom op middellange termijn de 2 miljard euro zal overstijgen, mede als gevolg van de synergieën die het vorig jaar gefuseerde bedrijf kan behalen.

De analisten denken dat de terughoudendheid van beleggers vanwege aanhoudende en toenemende concurrentie in de Verenigde Staten, onder meer vanwege de komst van Lidl op de Amerikaanse markt, onterecht is. Ahold Delhaize wist in het afgelopen kwartaal in de Verenigde Staten de marges goed op peil te houden, merkten de marktvorsers daarbij op.

Naast de sterke kasstroom, wees Jefferies op resultaten van interne maatregelen op het gebied van synergie, en een kapitaalstructuur die aanvullende uitkeringen aan aandeelhouders rechtvaardigt.

Jefferies houdt op Ahold Delhaize een koopadvies met een koersdoel van 24,00 euro. Het aandeel noteerde woensdagochtend 3,7 procent hoger op 20,80 euro.

 

Door: ABM Financial News.
info@abmfn.nl
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. ABM Financial News B.V. and the provider of this website/application do not warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or delays in the content, or for any actions taken in reliance thereon.

Nieuws

Alphabet overtreft verwachtingen

Bedrijfsresultaat daalt op hogere omzet.

Gisteren - Lees verder

Correctie: Wall Street verdeeld gesloten

Markt kijkt uit naar start tweedaagse beleidsvergadering FOMC.

Gisteren - Lees verder

Beursupdate: AEX op Wall Street

ING sterkste stijger.

Gisteren - Lees verder

Wall Street verdeeld gesloten

Markt kijkt uit naar start tweedaagse beleidsvergadering FOMC.

Gisteren - Lees verder

Beursblik: solide resultaten Unibail-Rodamco

JP Morgan wijst op herhalen outlook.

Gisteren - Lees verder
Meer nieuws »

Gerelateerde fondsen


Er zijn geen aandelen gerelateerd aan dit item.