Beursblik: Trump stelt zonder details niet echt teleur

Redactie ABM Financial News - 1 maart 2017, 08:32

Federal Reserve blijft volgens OANDA de dans leiden.

(ABM FN-Dow Jones) De speech van de Amerikaanse president Donald Trump, vannacht voor het Amerikaanse Congres, heeft de belegger waarschijnlijk niet al te veel teleurgesteld. Dit concludeerde marktanalist Craig Erlam van OANDA.

Erlam wees woensdag in een commentaar op de rede van Trump dat deze geen nieuwe gegevens bevatte omtrent investeringen en belastingen.

De analist vroeg zich openlijk af hoe lang de belegger het nog zonder meer details wil stellen, alvorens de handdoek in de ring te gooien. Tot die tijd moeten investeerders het doen met de Federal Reserve, die half maart ter vergadering bijeen komt voor een volgend rentebesluit.

In aanloop naar de monetaire vergadering kwam John Williams, gouverneur van de Fed van San Francisco, naar buiten met de opmerking dat een renteverhoging in maart een serieuze optie was. William Dudley van de Fed van New York week weinig van af van die kijk op zaken. James Bullard van St. Louis had wat minder haast. Het was deze mix die de dollar deed opveren, terwijl de goudprijs onder druk kwam te staan.

Erlan kijkt op de termijn van een dag uit naar de inkoopmanagersdata uit de eurozone, terwijl er ook nog Fed-prominenten Robert Kaplan en Lael Brainard aan het woord komen.


Door: ABM Financial News.
info@abmfn.nl
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. ABM Financial News B.V. and the provider of this website/application do not warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or delays in the content, or for any actions taken in reliance thereon.

Nieuws

Beursupdate: AEX op Wall Street

Aegon sterkste stijger.

1 uur geleden - Lees verder

Wall Street hoger gesloten

Amerikaanse aandelenmarkten schudden zorgen Trump van zich af.

1 uur geleden - Lees verder

Wall Street richting hoger slot

Amerikaanse aandelenmarkten schudden zorgen Trump van zich af.

2 uren geleden - Lees verder

ING koopt als stabiliseringsagent aandelen Avantium

ING koopt ruim 154.000 aandelen Avantium.

2 uren geleden - Lees verder

Olieprijs hoger gesloten

Markt kijkt uit naar wekelijks voorradenrapport.

2 uren geleden - Lees verder
Meer nieuws »

Gerelateerde fondsen


Er zijn geen aandelen gerelateerd aan dit item.