Avantium verhoogt aantal nieuw aangeboden aandelen

Redactie ABM Financial News - 10 maart 2017, 12:50

Aanbod met 15 procent verhoogd vanwege sterke vraag.

(ABM FN-Dow Jones) Avantium Holding heeft het aantal aangeboden aandelen in aanloop naar de beursgang met 15 procent verhoogd vanwege de sterke marktvraag. Dit meldde het chemische technologiebedrijf vrijdag.

Het orderboek voor de beursgang op 15 maart in Amsterdam en Brussel is inmiddels volledig gevuld voor de basisomvang van de transactie van 90 miljoen euro, de overtoewijzingsoptie en de verhogingsoptie.

Op basis van de huidige status van het bookbuildingproces zal Avantium het totale aantal nieuwe aangeboden aandelen met 15 procent verhogen, waarmee de omvang zal toenemen tot circa 103 miljoen euro, ervan uitgaande dat de overtoewijzingsoptie niet wordt uitgeoefend, of circa 119 miljoen euro, indien de overtoewijzingsoptie volledig wordt uitgeoefend.

Het precieze aantal aangeboden aandelen en het maximale aantal aangeboden aandelen in de overtoewijzingsoptie zal op 14 maart worden bekendgemaakt, een dag voor de beursintroductie.

 

Door: ABM Financial News.
info@abmfn.nl
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. ABM Financial News B.V. and the provider of this website/application do not warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or delays in the content, or for any actions taken in reliance thereon.

Nieuws

Update van Beursupdate: AEX op Wall Street

Alleen maar verliezers.

19 minuten geleden - Lees verder

Recordresultaten Applied Materials

Kwartaalcijfers aan bovenkant van eigen verwachting.

26 minuten geleden - Lees verder

Beursupdate: AEX op Wall Street Alleen maar dalers.

Alleen maar verliezers.

52 minuten geleden - Lees verder

Wall Street sluit flink lager

Tegenvallende macrocijfers en wisselende bedrijfscijfers beheersen markten.

1 uur geleden - Lees verder

Wall Street koerst af op lager slot

Tegenvallende macrocijfers en bedrijfscijfers beheersen markten.

1 uur geleden - Lees verder
Meer nieuws »

Gerelateerde fondsen


Er zijn geen aandelen gerelateerd aan dit item.