Oyster Asset meldt stemrecht in Eurocastle

Redactie ABM Financial News - 10 maart 2017, 08:39

Stemrecht van ruim drie procent.

(ABM FN-Dow Jones) Oyster Asset Management heeft een eerste stemrecht in Eurocastle Investment gemeld. Dit bleek uit een melding in het kader van de Wet op het financieel toezicht, gedateerd op 6 maart 2017.

Oyster meldde een kapitaalbelang van nul procent met een stemrecht van 3,31 procent.

Wet op het financieel toezicht

De melding valt onder de Wet melding zeggenschap, die sinds 1 januari 2007 onder de overkoepelende Wet op het financieel toezicht valt. Volgens deze wet moeten aandeelhouders met een belang groter dan 3 procent elke wijziging in hun belang melden bij het overschrijden van de volgende drempelwaarden: 3, 5, 10, 15, 20, 25, 30, 40, 50, 60, 75 en 95 procent. Dit geldt zowel bij het opbouwen als het afbouwen van een belang. 


Door: ABM Financial News.
info@abmfn.nl
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. ABM Financial News B.V. and the provider of this website/application do not warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or delays in the content, or for any actions taken in reliance thereon.

Nieuws

Britse detailhandel zet meer om

Stijging wel licht onder verwachting.

23 minuten geleden - Lees verder

Aegon gaat samenwerking aan met Funding Circle

Verzekeraar gaat voor 160 miljoen pond leningen verstrekken aan Britse mkb.

42 minuten geleden - Lees verder

Beursblik: JPMorgan haalt Wereldhave van kooplijst

Koersdoel naar 48,00 euro.

57 minuten geleden - Lees verder

Beursblik: ING verhoogt koersdoel Kendrion

Koersdoel omhoog naar 40,00 euro.

1 uur geleden - Lees verder
Meer nieuws »

Gerelateerde fondsen

Naam Laatste Rend. Verschil Slot
EUROCAST... toevoegen aan uw watchlist 9,25 -4,05% -0,39 9,64