Harry de Wit verlaat TMG

Redactie ABM Financial News - 14 maart 2017, 22:54

Directeur eerder kritisch over overname door Mediahuis.

(ABM FN-Dow Jones) Algemeen directeur Telegraaf Landelijke Media Harry de Wit heeft besloten zijn functie bij het mediabedrijf neer te leggen. Dit maakte Telegraaf Media Groep dinsdagavond bekend.

"In het kader van de aangekondigde reorganisatie was reeds eerder vastgesteld dat de functie van Algemeen Directeur Telegraaf Landelijke Media zou komen te vervallen waarna hij mogelijk een nieuwe directiefunctie zou krijgen in het nieuwe kernbedrijf van TMG", zo liet het mediabedrijf dinsdag weten.

De Wit heeft volgens TMG echter besloten een uitdaging te aanvaarden buiten het mediabedrijf.

"In goed overleg met de raad van commissarissen is besloten dat hij daarom zijn functie als algemeen directeur zal neerleggen. Hij hoopt op deze wijze bij te dragen aan een verdere de-escalatie van de interne spanningen", zo voegde TMG daaraan toe.

Eerder liet De Wit zich kritisch uit over de beoogde overname van TMG door het Vlaamse mediahuis. De Wit zei meer te zien in een verkoop aan Talpa van John de Mol.

"Talpa is een partij die voor TMG iets toevoegt aan de toekomst, niet een partij die iets toevoegt aan het verleden", zei De Wit tegenover Het Financieele Dagblad.

Door: ABM Financial News.
info@abmfn.nl
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. ABM Financial News B.V. and the provider of this website/application do not warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or delays in the content, or for any actions taken in reliance thereon.

Nieuws

Beursblik: KBC Securities verhoogt koersdoel Fagron

Koersdoel naar 12,00 euro.

46 minuten geleden - Lees verder

Beursblik: Koersdoel Galapagos omhoog naar 80 euro

Advies blijft Kopen.

48 minuten geleden - Lees verder

Kiadis krijgt goedkeuring voor onderzoek naar behandeling leukemie

Ook European Medicines Agency geeft toestemming.

49 minuten geleden - Lees verder

Valuta: dollar veert op

Fed-prominenten in focus.

54 minuten geleden - Lees verder
Meer nieuws »

Gerelateerde fondsen

Naam Laatste Rend. Verschil Slot
TELEGRAA... toevoegen aan uw watchlist 6,11 -4,68% -0,30 6,41